مشکلات رایج کارت پرینتر ها (پرینترهای چاپ کارت) و نحوه رفع آنها
مشکلات رایج کارت پرینتر ها و چگونگی حل آنها
بروز مشکل در هر نوع دستگاهی، بخشی از واقعیت زندگی است، صرف نظر از اینکه این مسئله مربوط به یک پرینتر، یک مخلوط کن و یا یک ماشین 500 میلیون تومانی باشد. هر چند که اغلب اوقات سعی میکنیم هر کاری که می توانیم انجام دهیم تا وسایلمان مانند روز اولشان کار کنند، اما حتی ماشین آلاتی که به خوبی نگهداری می شوند نیز در برخی مواقع به مشکل بر می خورند.
این مطلب در مورد کارت پرینتر و مشکلاتی است که گاهی برای آن اتفاق می افتد. هنگامیکه یک کارت پرینتر می خرید و آن را آزمایش می کنید، نتیجه ایده آل است و هیچ چیز غیر عادی مشاهده نمی کنید: یک کارت طراحی می کنید، آن را به پرینتر ارسال می کنید و نتیجه عالی می شود.
با این حال، در گذر زمان، چاپ کیفیت اولیه خود را از دست می دهد و تغییرات رفته رفته مشاهده می شوند. مثلا گاهی عملیات چاپ متوقف می شود، لکه هایی مشاهده می کنید و یا برخی مسائل دیگر. البته جای نگرانی نیست. اینها مسائل رایجی هستند که هر کسی در برخی مواقع با آن روبرو می شود و راه حل هایی سریع برای شناسایی و حل آنها وجود دارد.
به این نکته توجه کنید که مسائل مورد بحث در این مطلب تنها مشکلاتی نیستند که هنگام چاپ کارت ممکن است با آنها مواجه شوید. با این حال جزء رایجترین مسائل هستند. گاهی پرینتر نیاز به تعمیرات جدی دارد که باید توسط یک فرد حرفه ای و آموزش دیده انجام شود، زیرا دستکاری قسمت های درونی پرینتر بدون آموزش مناسب، منجر به بروز مشکلات بیشتر می شود.
-
یک خط سفید روی کارت شناسایی شما ظاهر می شود
بعضی مواقع کارت چاپ شده از پرینتر خارج می شود و به نظر می رسد بسیار خوب است. بدون لکه، رنگ ها متعادل و… ولی ناگهان متوجه یک خط سفید می شوید! خط سفید، یکی از مشکلات رایج کارت پرینتر بوده که معمولا هنگام پرینت کارتها اتفاق می افتد و اغلب به صورت یک خط عمودی تمام عرض کارت را در بر می گیرد. ممکن است اینطور بنظر برسد که یک خط سفید روی کارت چاپ شده، اما در حقیقت در این قسمت هیچ چاپی صورت نگرفته است.
این خط سفید به این معنی است که یک پیکسل خرد شده در هد پرینترتان وجود دارد. از آنجا که پیکسل شکسته است، قادر به چاپ در ناحیه خاصی از کارت نیست، و منجر به ایجاد یک ناحیه سفید روی کارت می شود.
چطور آن را رفع کنید؟
متاسفانه، یک پیکسل شکسته در هد پرینتر به این معنی است که هد چاپ باید تعویض شود، بنابراین باید یک هد پرینتر جدید سفارش دهید.
توجه داشته باشید که هدها مدلهای خاصی دارند و به ندرت مدلی یافت می شود که با بیشتر موارد سازگار باشد، بنابراین بهتر است تحقیق کنید که دقیقا چه نوع هد چاپی نیاز دارید و سپس آن را سفارش دهید.
-
لکه هایی روی سطح کارتهای چاپ شده ظاهر می شوند.
تکنسین های مختلف برای توصیف این مسائل کوچک از اصطلاحات متعددی استفاده می کنند:
- ضربه ها
- خال ها
- موج ها
- نقاط
- هاله ها
ساده ترین راه این است که از همه با عنوان ناقص بودن سطوح یاد کنیم.
همانطور که تصویر بالا نشان میدهد، این مسائل اغلب بسیار کوچک هستند، اما به هر حال قابل توجه اند. این نواقص ناشی از وجود گرد و غبار، پرز، خاک و یا مواردی شبیه به این، روی سطح کارتی است که برای چاپ شدن داخل پرینتر قرار می دهید.
اساسا، نا خالصی هایی که روی سطح کارت قرار می گیرد هنگام چاپ تصاویر تاثیر خود را خواهند گذاشت. گرد و غبار را به شکل یک چتر کوچک تصور کنید که مانع تماس هر چیزی با سطح کارت می شود. پرینتر سعی می کند تصاویر را به صورت طبیعی چاپ کند، اما گرد و غبار مانع آن است.
برخی از نقص های سطحی به اندازه ای کوچک است که می تواند نادیده گرفته شود. با این حال، حتی کوچکترین نواقص روی یک کارت، در بهترین حالت کمی غیر حرفهای و گاهی حتی کاملا آماتور به نظر میرسد.
چطور آن را رفع کنیم؟
رفع این مشکل بستگی به جایی دارد که ناخالصی یا گرد و غبار روی آن قرار گرفته است: روی کارت پرینتر و یا روی خود کارت.
- از کارتهای خالی خود قبل از چاپ چگونه نگهداری میکنید؟ اگر کارتها فقط روی یک میز یا داخل یک کشو قرار داشته باشند، احتمالا گرد و خاک متعلق به کارتها است. همیشه کارتهای خود را در ظروفی خاص نگهداری کنید، این ظرف میتواند یک کیسه پلاستیکی باشد که به خوبی کیپ میشود و یا یک جعبه درپوش دار. سعی کنید محل نگهداری کارتهای خالی خود را تمیز کنید و به درستی آنها را ذخیره نمایید، و سپس ببینید آیا این موضوع دوباره رخ میدهد یا خیر.
- اگر کارتهای خالی خود را به درستی نگهداری و ذخیره کردهاید ولی با مشکل مواجه شدهاید، اجسام خارجی باید مربوط به داخل پرینتر باشند. برخی دفاتر سعی میکنند باقی ماندهی گرد و غبار را با استفاده از هوای فشرده از پرینتر خارج کنند، ولی راه سادهتر و در عین حال مطمئنتر این است که از یک کارت تمیز که برای همین منظور طراحی شده استفاده کنید. این کارت های چسبنده از پرینتر شما عبور میکنند و تمام گرد و غبار و اجسامی که با آنها مواجه میشوند را از بین میبرند، از جمله گرد و خاک موجود در قسمتهایی که هوای فشرده به آنها دسترسی ندارد.
-
کارتها در همان ابتدای کار گیر می کنند.
پرینترها و مشکل گیر کردن! این دو مورد همیشه با هم همراهند.
صرف نظر از اینکه شما در حال استفاده از یک پرینتر لیزری برای چاپ پایان نامه ارشد خود هستید و یا اینکه از یک پرینتر عکس برای چاپ عکسهای تعطیلاتتان استفاده میکنید، بهرحال مواد چاپی گاه به گاه داخل پرینتر گیر میکنند. این اتفاق میافتد، و پرینترهای کارت از آن استثنا نیستند. با این حال، یکی از علتهای رایج که کاربران پرینترهای کارت زیاد با آن مواجه میشوند، کمی عجیب است.
ممکن است شگفت زده شوید، ولی اگر هنگام استفاده از پرینتر چاپ کارت متوجه می شوید که کارت ها درست در نزدیکی مخزن ورودی یا همان ابتدای کار، گیر میکنند، احتمالا مشکل شما ناشی از بخشی از پرینتر است که در واقع خیلی خوب کار می کند!
درون پرینترهای ID کارت، غلتک هایی وجود دارد که کارت را در طول فرآیند چاپ هدایت می کنند، آن را از مخزن ورودی به درون میکشند، از داخل پرینتر عبور میدهند و غیره. این غلتکها چسبناک هستند، چرا که باید کشش لازم برای کشیدن و فشار دادن کارتها را داشته باشند.
با این حال، غلتکهایی که بیش از حد چسبنده هستند، باعث جمع شدن و گیر کردن کارتها می شوند. غلتکهای چسبنده در واقع نمیتوانند کارت را به ادامه فرایند منتقل کنند و به این ترتیب کارت داخل غلتک گیر کرده و باعث بروز مشکل میشود.
چطور آن را رفع کنیم؟
برای رفع این مشکل در واقع باید تلاش کنید کمی از میزان چسبندگی غلتک ها کم کنید! غلتک خود را از پرینتر بردارید و به آرامی آنها را روی یک سطح تمیز، مانند سطح یک میز تمیز حرکت دهید.
باید دقت کنید که همه چسبندگی را از غلتک ها حذف نکنید، فقط کمی آنها را سبکتر کنید. این امر اجازه می دهد تا غلتکها کارت را به درستی و بدون گیر کردن به داخل بکشند.
اگر از مطلب “مشکلات رایج کارت پرینتر” استفاده کردید، لطفاً با نظرات و پیشنهادات خود ما را یاری فرمایید.