توضیحاتی مختصر و مفید در مورد دستگاه کپی (فتوکپی)
دستگاه کپی:
زمانی که چستر کارلسون مخترع دستگاه کپی اختراع خود را به بسیاری از شرکتهای تجاری بزرگ در سال 1968 ارائه داد از بین صدها شرکت تقریبا هیچ شرکتی به اهمیت کار او پی نبرد. اما در همان سال یک شرکت از چستر مجوز حمایت از کار او را صادر کرد. شرکتی که بعدا به شرکت زیراکس (Xerox) معروف شد. شرکتی بزرگ و چند ملیتی که همه اسم آنرا شنیده اند. دستگاه های کپی بعد از آن تاریخ تاکنون پیشرفته تر شده و سیستم باردار کردن کاغذ در آنها از آنالوگ به دیجیتال تبدیل شده اند. امروزه؛ هم نوع آنالوگ و هم نوع دیجیتال آن در بازار موجود هستند.
دستگاه های کپی کلاً از الکتریسیته ساکن برای چسباندن تونر باردار شده روی سطح با بار مخالف روی کاغذ استفاده می کنند و البته روش کار بسیار ساده است و با تابش نور روی کاغذی که قرار است کپی شود آن بخش از کاغذ که سفید است نور را بازتاب می دهد و با تابش به درام، بار بخشی که مربوط به قسمت سفید کاغذ است خنثی و تونر را جذب نمی کند. جالب بود نه! آفرین به نبوغ آقای کارلسون. کارتریج نقش حیاتی در این فرایند دارد. کارتریج در واقع منبع تامین پودر تونر است. دستگاه کپی از سه قسمت اصلی تابشگر نور شدید، درام بار دار که بار آن مثبت است و تونر تشکیل شده است و بقیه قسمتها در واقع یک سری لوازم مکانیکی برای باردار کردن درام و غلتاندن کاغذ روی درام و خارج کردن کاغذ از دستگاه هستند.
تونر شارژ و تونر برای دستگاه کپی:
فرایند شارژ تونر در هر هفته ممکن است یکبار برای هر دستگاه کپی لازم باشد و برای این منظور مخزن تونر دستگاه کپی یا همان کارتریج را باید خارج و مخزن آن را توسط پودر تونر مخصوص پر کرد. این کارتریج نیز خودش ابداعی مفید و جالب است. انواع کارتریجها امروزه در ایران برای انواع دستگاه کپی و پرینت ارائه، شارژ و تعمیر می شوند. بیشترین دستگاه های کپی موجود در بازار ایران از نوع Konica Minolta ، Canon ، Toshiba ، Sharp و HP است و قیمت کارتریج ها نسبت به نوع آن متغیر است. طریقه شارژ این دستگاه ها بسیار راحت و ارزان است و کارتریج آن نیز دوام بسیاری دارد.
اگر از مطلب توضیحاتی مختصر در مورد دستگاه کپی لذت بردید، نظر خود را با ما در میان بگذارید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.
در صورت نیاز به راهنمایی و دستگاه کپی، با ما تماس بگیرید.